Workshops

workshop gezond voeding assen dietist

Workshop

Over voeding valt zoveel te vertellen. Wilt u een lezing organiseren over gezonde voeding, voeding en beweging, voeding in relatie tot een aandoening neem dan gerust contact op. Dan bespreken we de gewenste inhoud en de mogelijkheden.

Naast deze lezingen kan u ook een workshop aanvragen. Op dit moment zijn er twee kant- en klare workshops mogelijk. Heeft u andere wensen informeer dan naar de mogelijkheden.

“Kant- en klare” workshops over voeding

Workshop “Thuis in de keukenkast”

Vindt u het leuk om een keer uw voedingsvragen voor te leggen aan een diëtist. Wilt u weten welke producten in uw situatie verstandig zijn om te eten en welke u beter kunt vervangen. Heeft u interesse in (gezonde) voeding maar vind u het ondertussen wel erg lastig worden welke producten daarbij horen. Boek dan deze workshop.

Bij deze workshop kom ik bij u thuis en bekijken we de producten die u in huis heeft. Hierbij leert u hoe u de etiketten kunt lezen en beoordelen. Ook krijgt u suggesties als het huidige product toch minder goed bij uw gezondheidswens aansluit dan u dacht.

De workshop duurt 1 uur en de kosten zijn (in Assen): 60,-. In sommige gevallen wordt dit vergoed door uw zorgverzekering.

Workshop ‘Kiezen in de supermarkt’

Vind u het leuk om een keer uw voedingsvragen voor te leggen aan een diëtist. Wilt u weten welke producten in uw situatie verstandig zijn om te eten en welke u beter kunt vervangen. Heeft u interesse in (gezonde) voeding maar vind u het ondertussen wel erg lastig worden welke producten daarbij horen. Loopt u vooral in de supermarkt tegen keuze”stress” aan. Boek dan deze workshop.

Bij deze workshop gaan we samen naar de supermarkt. Aan de hand van uw boodschappenlijstje lopen we langs de producten die u regelmatig gebruikt. Ook bij deze workshop leert u hoe u de etiketten kunt lezen en beoordelen. En krijgt u suggesties als het huidige product toch minder goed bij uw gezondheidswens aansluit dan u dacht.

De workshop duurt 1 uur en de kosten zijn (in Assen): 60,-. In sommige gevallen wordt dit vergoed door uw zorgverzekering.

Groepsworkshop

Het is ook mogelijk om deze workshops in groepsverband te houden. De kosten hangen af van de tijdsduur en het aantal deelnemers. Neem contact op om uw wensen te bespreken.