Gezonde voeding

ouderen, zwanger, sport , gezonde voeding, assen

Gezonde voeding

Voeding bij ouderen

Ouderdom komt soms met gebreken. Ook gebreken op voedingsgebied. Met aanpassingen aan de voeding blijft het mogelijk om voldoende en lekker te blijven eten.

Voeding bij sport

Sport vraagt extra van het lichaam. Soms is het nodig om daarvoor de voeding aan te passen. Ik begeleid vooral amateursporters.

Voeding tijdens de zwangerschap

Een kindje op komst, daar wil je goed voor zorgen. Goede voeding voor jou is goede voeding voor je kindje. Hoe voorkom je dat je teveel of juist te weinig aankomt? En welke voedingsmiddelen kan je beter vermijden of juist wel nemen.

Voeding bij kinderen

En dan is de kleine er en dan gaat het eten niet volgens het boekje. Maakt u zich zorgen, maak dan een afspraak dan bekijken we of de zorgen terecht zijn. Zo ja, dan maken we een plan om de intake te verbeteren. Over de kosten: Begeleiding van kinderen gaat niet ten koste van het eigen risico, er worden 3 behandeluren volledig vergoed.

Algemene vragen over gezonde voeding

Wat is gezonde voeding. Dat is de grote vraag tegenwoordig. Zijn superfoods nodig? Mag je nu wel of niet elke dag een ei. Wat is het beste: veganisme, paleo, oervoeding, planteneter, vegetarisch, het broodbuikdieet of toch de schijf van 5. En hoe eet je zonder pakjes en zakjes. Ziet u door de bomen het bos niet meer dan kan ik u helpen een volwaardig voedingspatroon te kiezen dat bij u past. Ook voor deze vragen kunt u een afspraak maken op het spreekuur of boek een workshop.