Verwijzers

dietist assen heerlijk fit arts verwijzer

Op deze pagina vindt u informatie die voor verwijzers relevant is. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen voor aanvullende informatie.

Sinds 2011 is de diëtist vrij toegankelijk. Om in aanmerking te komen voor een vergoeding van de ziektekosten, heeft de cliënt in sommige gevallen nog een schriftelijke verwijzing nodig van de huisarts, specialist of tandarts.

Verwijsformulier

U kunt de cliënt doorverwijzen met een verwijsformulier. U kunt de cliënt een algemeen verwijsformulier meegeven of dit formulier downloaden

Rapportage

Naar aanleiding van uw verwijzing ontvangt u een rapportage. Hierin staan de bevindingen en het behandelplan. Indien nodig ben ik altijd bereid hierop een toelichting te geven.
Cliënten die via directe toegankelijkheid zonder verwijzing binnen komen zal toestemming gevraagd worden voor rapportage.

Wanneer doorverwijzen

Op de pagina’s gewicht en gezondheid staat wannneer  u mij kunt inschakelen. Meer informatie over de verwijsdiagnoses naar de diëtist zijn te vinden op: artsenwijzerdietetiek

Spreekuurlocaties en huisbezoek

Ik houd spreekuur in Assen, bij MEA Fysiotherapiepraktijk Marsdijk, Kleuvenstee 17, huisartsenpraktijk Marsdijk, Kleuvenstee 19 en Medisch Centrum Messchenstaete, Hoekbree 109. Verder bezoek ik indien nodig cliënten thuis.

Contact

Bij vragen kan u contact opnemen, telefonisch: 06 4860 8814 of via email: mail@heerlijkfit.info

Ik hoop op een prettige samenwerking!